BLOG
Paylaş
Paylaş
Covid-19 Sonrası Araç Kiralama

Aralık ayında Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs bilindiği üzere mart ayından itibaren Türkiye’de de görülmeye başlandı. Özellikle İstanbul’da etkin bir şekilde görülen salgın normal hayatı fazlasıyla etkiledi.

Koronavirüse yakalanmamak adına alınacak önlemlerin en başında tabi ki izolasyon geliyor. Fakat gerek iş gerek başka sebeplerden ötürü dışarı çıkmak zorunda kalındığında ise sürekli dezenfeksiyon, maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına uyulması büyük önem teşkil ediyor. Sokağa çıkmak zorunda kalan kişilerin bir yerden başka bir yere gitmek için ulaşım yöntemleri kullanmaları gerekiyor.

Bu süreçte hem temizlik hem de izolasyon konusunda en güvenli ulaşım aracı kişisel araçlar olarak ön plana çıkıyor. Gerek minibüs gerek otobüs gerekse de metro gibi toplu taşıma araçlarındaki sosyal mesafe ve temizlik endişesi şehir içi ulaşım problemini daha da karmaşık bir hale getiriyor. Kişisel aracı olmayan kişiler ise araç kiralayarak ulaşımlarını izole bir şekilde sürdürmeleri sağlanıyor.

Nisan ve mayıs ayında neredeyse ülke genelinde duran şehirlerarası ulaşım ise haziran ayı itibariyle normalleşme planı kapsamında tekrar aktif hale gelecek. Uçak ve otobüs yolculuğuna yine en büyük alternatifin araç kiralama olması bekleniyor.

Mart ayından itibaren dailydrive Rent a Car olarak Covid-19 pandemisine karşı araçlarımızı düzenli bir şekilde dezenfekte ederek müşterilerimize teslim ediyoruz. İstanbul Kartal araç kiralama, Maltepe araç kiralama, Kadıköy araç kiralama şubelerimizin yanı sıra Ataşehir araç kiralama-adrese teslim, Yenibosna araç kiralama-adrese teslim, Maslak araç kiralama-adrese teslim seçenekleriyle de hizmet veriyoruz.

Evlerinden veya işlerinden kiralama şubelerimize gelerek ekstra yol kat etmek istemeyen müşterilerimizin istedikleri yere aracı teslim ediyor ve teslim alıyoruz.

Bu süreçte ve normalleşme planı süresince araç kiralayarak ulaşımını daha izole ve güvenli bir şekilde sürdürmek isteyen müşterilerimiz şubelerimizden, web sitemiz üzerinden ya da 0850 360 10 10 numaralı müşteri hizmetlerimizden rezervasyon yapabilirler.

Benzer İçerikler
...
Kurban Bayramı Ne Zaman?

Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Bayramda nereleri gezebilirim? Hepsinin cevabı yazımızda!

Devamını Oku >
...
İstanbul Taksim Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Taksim araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Kışın Aracınızla Uzun Yola Çıkmadan Önce Yapmanız Gereken Hazırlıklar

Kış aylarında aracınızla seyahate çıkmadan önce güvenli yolculuk için yapmanız gerekenleri derledik.

Devamını Oku >
Link Kopyalandı