BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul Kartal Araç Kiralama

Kartal, İstanbul’un hızla gelişen ve merkezileşen semtlerinden birisidir. Bu gelişimden payını alan Kartal oto kiralama hizmeti sizlere hızlı çözümler sunabiliyor. Kartal ekonomik araç kiralama öncü firmalarından biri olan dailydrive Kartal araç kiralama ofisi ile deneyimli ekibi, kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ile sizlerle buluşuyor. Siz de Kartal uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti ile ve İstanbul’u keşfetmek istiyorsanız bu yazımızı okumanızda fayda var!

dailydrive rent a car Kartal Şubesi: 

Kartal oto kiralama firmaları arasında yer alan dailydrive, her tip araç segmentine sahip geniş ve dinamik filosu ile Kartal araba kiralama taleplerinize cevap vermek için hizmetinizde! SUV kiralama, ekonomik araç kiralama, sedan araç kiralama, hatchback araç kiralama ve ticari araç kiralama gibi taleplerinize rahatlıkla cevap verebilen geniş çaplı bir filoya sahip olan dailydrive Kartal şubesi E-5 Karayolu Üzeri Topselvi Mahallesi No:50 Opel Bostancıoğlunda bulunmaktadır. Kartal rent a car şubemizden Pazartesi-Cumartesi arası saat 08.30 – 18.00 saatleri arasında uygun fiyatla oto kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şubemize geldiğinizde taleplerinize göre aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, günlük ve haftalık araç kiralama yaparak ekonomik araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir ve yola avantajlı çıkabilirsiniz. Kartal rent a car hizmetleri haricinde araç kiralama yapabileceğiniz tüm dailydrive ofislerini görüntülemek için lütfen tıklayın.

 

İstanbul Gezilecek Yerler Listesi:

“İstanbul’da o kadar fazla gezilecek yer var ki nereden başlayacağımı bilemiyorum” diyenlerden misiniz? İşte tam bu noktada yazımızı okumanızda ve aşağıdaki tavsiyelerimizle İstanbul turunuza başlamanızda yarar var!

  • Miniatürk: Türkiye’nin minyatür müzesi olan Miniatürk, 2003’te kurulmuş olup İstanbul, Beyoğlu’nda yer almaktadır. Türkiye’nin değerli noktalarının minyatürlerinin yer aldığı bu müzede keyifli zaman geçireceğinizden hiç şüphemiz yok.
  • Emirgan Korusu: Özellikle bahar aylarının gelmesi ile rengarenk laleler ile süslenen Emirgan Korusunda içiniz huzurla dolacak. Adeta görsel bir şölen olan bu koru sizi şehrin atmosferinden uzaklaştıracak ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
  • Belgrad Ormanı: Doğa ile iç içe, oksijen kaynağı bir gezi rotası olan Belgrad Ormanı, yemyeşil doğası, yürüyüş parkurları, dinlenme alanları ve piknik yerleri ile gezi için çok iyi bir tercih.
  • Balat: Balat İstanbul’un Fatih semtinde yer almaktadır. Balat, farklı inançlara ait dini yapıları, rengarenk evleri ve eşsiz sokak kültürü ile kesinlikle görülmesi gereken bir semt.
Benzer İçerikler
...
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Kışın Aracınızla Uzun Yola Çıkmadan Önce Yapmanız Gereken Hazırlıklar

Kış aylarında aracınızla seyahate çıkmadan önce güvenli yolculuk için yapmanız gerekenleri derledik.

Devamını Oku >
...
4 Gün İzinle 24 Gün Tatil Yapabilmek 2023'te Mümkün!

2023 yılı takvimine göre, 4 gün izin alarak 24 gün tatil yapabilirsiniz. Nasıl mı? Detaylar yazımızda!

Devamını Oku >
Link Kopyalandı