BLOG
Paylaş
Paylaş
Karavan Tatili Yapılacak Yerler!

KARAVAN TATİLİ YAPILACAK YERLER

Türkiye’de kamp yapılabilen milli parklar, genellikle karavan park alanlarına da sahip. Bazı parklarda yalnızca size yer tahsis edilirken bazılarında ise elektrik, su ve yiyecek ihtiyacınız da karşılanabiliyor. Fakat bu alanların kamp tutkunları tarafından fazlasıyla tercih edildiğini ve kalabalık olabileceğini unutmamak gerekir. 

Türkiye’de karavan seyahati için birbirinden güzel kamp alanları mevcut. Doğa ile iç içe bulunan, sizi hemen yola çıkaracak bu kamp alanlarının rotasını sizin için seçtik.

KAŞ CAMPING

Eşsiz doğası ve denize sıfır konumuyla Kaş Camping, farklı konaklama seçeneklerini kamp severlere sunuyor.

KUŞADASI ÖNDER CAMPING

Ege’nin gözdesi Kuşadası’nda bulunan Önder Camping, etkileyici manzarası ve merkezi konumu ile kampçıların en çok ziyaret ettiği yerler arasında bulunuyor.

HİSARÖNÜ EVCAN CAMPING

Denizin ve doğanın keyfine varacağınız Hisarönü Evcan Camping’in, en dikkat çeken yanı okaliptüs ağaçlarıyla kaplı doğası ve denize sıfır kurulmuş büyük bir alanda olmasıdır.

AKYAKA ORMAN KAMPI

Kamp alanında sekiz eşsiz koyu ve bütün koylarda denize girme imkanı bulunan küçük bir kasabada bulunmak isteyenlerin tercihi Akyaka Orman Kampı.

Bunların dışında bazı çadır kamplarının olduğu yerlerde ve milli parklarda karavan park yerleri bulunduğunu belirtmek isteriz.

Hayat, bizi çoğu zaman yorsa da doğayı tanımanın, ayağımızı toprağa basmanın ve ihtiyacımız olan enerjiyi doğadan almanın ne kadar önemli ve eşsiz olduğunu unutmayalım.

 

dailydrive Rent a Car olarak Türkiye'de karavan kiralama hizmeti veren ilk iki ve sınırlı adetteki araç kiralama markasından biri olarak karavan deneyimi yaşamak isteyen tüm macera ve doğa severlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sen de bir sonraki karavan tatilinizi planlamak istiyorsan sitemizdeki "Karavan Kiralama" sayfasına giderek daha detaylı bilgi alabilir ve talebini bize gönderebilirsin.

Benzer İçerikler
...
4 Gün İzinle 27 Gün Tatil Yapmak 2024'te Mümkün!

2024 yılı takvimine göre, 4 gün izin alarak 27 gün tatil yapabilirsiniz. Nasıl mı? Detaylar bloğumuzda!

Devamını Oku >
...
En İyi Bisiklet Rotaları

Bazı bisiklet rotalarını sizin için hazırladık.

Devamını Oku >
...
Elektrikli Otomobiller Hakkında Her Şey!

Günümüzde git gide yaygınlaşan elektrikli otomobiller hakkında önemli bilgiler ve tüyolar bu yazımızda!

Devamını Oku >
Link Kopyalandı