BLOG
Paylaş
Paylaş
4 Gün İzinle 27 Gün Tatil Yapmak 2024'te Mümkün!

Tatil yapmak hepimizin çok sevdiği, özellikle çalışan kişiler için motivasyon sağlayan ve işlerine daha güçlü dönmelerine yardımcı olan bir aktivitedir. Bu anlamda 2024 yılı oldukça güzel tatil imkanlarıyla geldi! Sizler için 2024 yılının resmi tatil günlerini ve tatilinizi uzatabilmeniz için bazı ipuçlarını derliyoruz!

2024’ün ilk bayramı olan Ramazan Bayramı, 10 Nisan Çarşamba – 12 Nisan Cuma günleri arasında kutlanacak. Bu sürece 6-7 Nisan hafta sonu günlerini dahil edip, 8 Nisan Pazartesi günü ve bayram arifesi olan 9 Nisan Salı günü yarım gün olmak üzere 1.5 gün izin alarak 9 günlük bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

Nisan ayının ikinci tatil fırsatı ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Salı gününe denk gelen Milli Bayram, 1 günlük dinlenme avantajı sunuyor.

Mayıs ayına geçtiğimizde ise 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü, Çarşamba gününe denk geliyor ve hafta ortasında 1 günlük dinlenme imkanı sunuyor.

Haziran ayında tatil Kurban Bayramı ile geliyor. 15 Haziran Cumartesi günü bayram arifesi ile başlayacak olan Kurban Bayramı, 19 Haziran Çarşamba gününe kadar devam edecek. İmkanınız varsa 20-21 Haziran günlerinde izin kullanıp tatilinizi 22-23 Haziran hafta sonu günleriyle birleştirebilir ve tatilinizi 9 güne kadar uzatabilirsiniz.

Ağustos ayına baktığımızda Milli Bayramımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cuma gününe denk geliyor. Hafta sonuyla birleştirilebilen resmi tatil, 3 günlük dinlenme avantajı ve yazın son günlerinin keyfini çıkarma olanağı sunuyor.

2024 yılının son tatili 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Milli bayramımızın arifesi olan 28 Ekim, Pazartesi gününe denk geliyor. 28 Ekim'de çoğu kurum yarım gün mesai uyguladığından bu tarihte yarım gün izin kullanarak ve hafta sonuyla birleştirerek Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı 4 gün tatil yapabilirsiniz.

Siz de 2024’te resmi tatiller için planlarınızı önceden yaparak, araç kiralamak için rezervasyon yapabilir ve otellerden daha ekonomik fiyata yer ayırtabilirsiniz. Araç kiralama talebiniz varsa web sitemiz üzerinden kiralamak istediğiniz tarihler için sorgulama yapabilir, eğer sonuç alamazsanız info@dailydrive.com.tr ’den veya 0850 360 10 10’dan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer İçerikler
...
İstanbul Taksim Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Taksim araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Ramazan Bayramı Ne Zaman?

Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? Bayramda nereleri gezebilirim? Hepsinin cevabı yazımızda!

Devamını Oku >
...
Covid-19 Sonrası Araç Kiralama

Koronavirüs salgını sonrası güvenilir ulaşım trendleri arasında araç kiralama yer alıyor.

Devamını Oku >
Link Kopyalandı