BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul Kadıköy Acıbadem Araç Kiralama

Acıbadem, İstanbul’un en popüler ve yaşam dolu yerleşim yerlerinden biridir. Özellikle bağlı olduğu ilçesi Kadıköy araç kiralama talepleri açısından oldukça dinamiktir. Eğer hazırsanız bu yazımızda sizlere Acıbadem araba kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

dailydrive rent a car Kadıköy Acıbadem Şubesi Nerede?

dailydrive Kadıköy Acıbadem şubesi oldukça merkezi bir noktada yer almakta ve Kadıköy araba kiralama taleplerinize cevap vermeye devam etmektedir. Yol tarifi olarak Kadıköy şubemiz, Tepe Nautilus AVM ilerisinde yer alan Shell’in karşısında bulunan Çiçek apartmanındadır. Kadıköy şubemizden haftanın her günü saat 08.30 – 20.00 saatleri arasında uygun fiyatla araba kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şubemize geldiğiniz zaman taleplerinize göre aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, günlük ve haftalık araç kiralama yaparak ekonomik araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir ve yola avantajlı çıkabilirsiniz. Üstelik dailydrive’ın dinamik filosu ile Kadıköy dizel-otomatik araç kiralama, Kadıköy benzinli-otomatik araç kiralama, Kadıköy benzinli-manuel araç kiralama ve Kadıköy dizel-manuel araç kiralama taleplerinizi rahatça gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Kadıköy rent a car hizmetleri haricinde araç kiralama yapabileceğiniz tüm dailydrive ofislerini görüntülemek için lütfen tıklayın.

İstanbul Kadıköy ve Acıbadem Gezi Rehberi:

İstanbul’un tarihi semtlerinden biri olan Kadıköy dinlendirici sahili, sosyalleşebileceğiniz çeşitli mekanları ve geniş mağaza seçenekleri ile her türlü ihtiyacınızı tek lokasyonda giderebileceğiniz benzersiz bir seçenektir. Sizlere tavsiyemiz, aşağıda belirttiğimiz noktalara uğramadan Kadıköy’den gitmeyin!

  • Kadıköy Rıhtım: Deniz havası almak, vapur ile adaları ziyaret etmek ve yürüyüş yapmak için biçilmiş kaftan olan Kadıköy Rıhtım’ı kesinlikle görmelisiniz.
  • Moda: Sakinliği, butik kafeleri ve muhteşem sahili ile Kadıköy’ün izole noktası Moda, her İstanbul’lunun “bir gün burada yaşayacağım” dediği nadir semtlerden biridir.
  • Salı Pazarı: Acıbadem’e yaklaşık 500 metre mesafede, Hasanpaşa’da bulunan pazarı ziyaret ederek giyim ve gıda gereksinimlerinizi giderebilirsiniz.
  • Kadıköy Çarşısı: Semtin dinamizmini deneyimlemek ve doğal bir çok ürünü satın alabilmek için Kadıköy Çarşısı’na uğramayı ihmal etmeyin.
  • Süreyya Operası: 1927’den beri sanatın kalbinin attığı en önemli ve tarihi noktalardan biri olan Süreyya Operası, 2005 yılında belediye tarafından restore edilerek günümüzdeki halini almıştır. Burada bir bale veya dinletiye katılarak keyifli zaman geçirmeniz mümkün.
Benzer İçerikler
...
Kurban Bayramı Ne Zaman?

Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Bayramda nereleri gezebilirim? Hepsinin cevabı yazımızda!

Devamını Oku >
...
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Gezinizi Benzersiz Bir Deneyime Dönüştürmek İçin İpuçları

Herkesin dönem dönem kendisini şehir dışına atası ve olduğu yerden uzaklaşası gelir.

Devamını Oku >
Link Kopyalandı