BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul’un en çok tercih edilen ve en işlek havalimanlarından biridir. Gelen ve giden yolcu sayısının oldukça fazla olduğu Sabiha Gökçen oto kiralama hizmeti açısından da oldukça gelişmiştir. Siz de uçağınızdan indikten sonra Sabiha Gökçen uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti kullanmak ve İstanbul’da gezilecek yerleri keşfetmek istiyorsanız bu yazımız tam da size göre!

dailydrive rent a car Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi: 

Sabiha Gökçen oto kiralama firmaları arasında yer alan dailydrive, geniş ve sürekli kendini güncelleyen dinamik filosu ile Sabiha Gökçen araba kiralama taleplerinize cevap vermeye devam etmektedir. Şubemiz Kurtköy mahallesi, Orhanlı Caddesi, Kehribar Sokak 34912 Pendik / İstanbul’da bulunmaktadır. Sabiha Gökçen araç kiralama şubemizden haftanın her günü saat 07.00 – 23.00 saatleri arasında uygun fiyatla oto kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şubemize geldiğinizde taleplerinize göre aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, günlük ve haftalık araç kiralama yaparak ekonomik araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir ve yola avantajlı çıkabilirsiniz. Sabiha Gökçen rent a car hizmetleri haricinde araç kiralama yapabileceğiniz tüm dailydrive ofislerini görüntülemek için lütfen tıklayın.

İstanbul Gezi Rehberi:

Dünyanın en güzel şehirleri arasında gösterilen İstanbul, huzur veren sahilleri, adaları, tarihi semt ve yapıları ile gezilecek birçok yere sahip. İşte sizler için seçtiklerimiz:

  • Sultanahmet: İstanbul’un yüzyıllardır var olan semti Sultanahmet ile geçmişi günümüzde yaşayabilirsiniz. Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Ayasofya Camii gibi İstanbul’un sembol yerlerini içinde bulunduran Sultanahmet’i gezmeden İstanbul’dan gitmeyin.
  • Kapalıçarşı: Kapalıçarşı, İstanbul’un Fatih semtindedir. Benzersiz tarihi mimarisi, baharatçıları, tatlıcıları, geleneksel halıcıları ve kuyumcuları ile Kapalıçarşı, herkesin bir gün gezmesi gereken bir yer.
  • Galata Kulesi: Beyoğlu’nda bulunan Galata Kulesi İstanbul denince akla gelen ilk noktalardan biridir. Yıllardır İstanbul’un siluetinde bir yıldız gibi parlayan Galata Kulesi’ne çıkarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ardından Beyoğlu’nun keyifli sokaklarında turlayabilir ve kendine has tarzdaki kafelerinde dinlenebilirsiniz.
Benzer İçerikler
...
İstanbul'a Yakın Kayak Merkezleri

Kış turizmin olmazsa olmazı kayak yerlerini sizin için derledik.

Devamını Oku >
...
İstanbul Kartal Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Kartal araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Covid-19 Sonrası Araç Kiralama

Koronavirüs salgını sonrası güvenilir ulaşım trendleri arasında araç kiralama yer alıyor.

Devamını Oku >
Link Kopyalandı