BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul Maltepe Araç Kiralama

Maltepe, İstanbul’un çok sevilen ve en merkezi yerleşim yerlerinden birisidir. Merkezi olmasının avantajı olarak Maltepe oto kiralama hizmeti olarak da oldukça iyi bir durumdadır. Maltepe ekonomik araç kiralama öncülerinden olan dailydrive Maltepe araç kiralama ofisi ile deneyimli personelleri, kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini bir misyon haline getirmiş anlayışı ile sizlerle buluşuyor. Siz de Maltepe uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti ile ve İstanbul’u keşfetmek istiyorsanız bu yazımızı okumanızda fayda var!

dailydrive rent a car Maltepe Şubesi: 

Maltepe oto kiralama firmaları arasında yer alan dailydrive, farklı araç segmentlerine sahip olan geniş filosu ile Maltepe araba kiralama taleplerinize cevap vermeye hazır! SUV kiralama, ekonomik araç kiralama, sedan araç kiralama, hatchback araç kiralama ve ticari araç kiralama gibi taleplerinize rahatlıkla cevap verebilen bir filoya sahip olan dailydrive Maltepe şubesi Fevzi Cakmak Cad. Demirkurt Sok. No:3 Nissan Bostancıoğlu’nda bulunmaktadır. Maltepe rent a car şubemizden Pazartesi-Cumartesi arası saat 08.30 – 20.00, Pazar günü ise 08.30 – 18.00 saatleri arasında uygun fiyatla oto kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şubemize geldiğinizde taleplerinize göre aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, günlük ve haftalık araç kiralama yaparak ekonomik araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir ve yola avantajlı çıkabilirsiniz. Maltepe rent a car hizmetleri haricinde araç kiralama yapabileceğiniz tüm dailydrive ofislerini görüntülemek için lütfen tıklayın.

 

İstanbul’da Keşfedebileceğiniz Yerler:

İstanbul, Türkiye’nin metropolüdür. Gezilecek sayısız noktaya sahip olan göz bebeğimiz İstanbul’u keşfetmeye aşağıda belirttiğimiz noktalardan başlayarak seyahatinizden maksimum verimi alabilirsiniz!

  • Topkapı Sarayı Müzesi: İstanbul’un fethinin ardından inşa edilen ve 400 sene boyunca Osmanlı İmparatorluğu’nun idare edildiği merkez olarak kullanılmıştır. Bu tarihi güzelliği ziyaret etmek hem keyifli zaman geçirmenizi hem de tarihe tanıklık etmenizi sağlayacaktır.
  • Yerebatan Sarnıcı: 532 yılında Bizans imparatorluğu tarafından, sarayın ve halkın su ihtiyacını sağlamak amacıyla inşa edilen Yerebatan Sarnıcı, günümüzde restore edilerek modernliği ve tarihi harmanlayan muhteşem bir karışımla ortaya çıktı. Işıklandırma sistemi ve heykelleri ile göze hitap eden ve mutlaka görülmesi gerektiğini düşündüğümüz Sarnıç, İstanbul’un Fatih ilçesinde yer almaktadır.
  • Pierre Loti Tepesi: Benzersiz Haliç manzarasını sizlere sunan Pierre Loti, İstanbul’un en güzel manzaralı pencerelerinden birisidir. Eyüp Sultan Camisi’nden teleferiğe binerek Pierre Loti Tepesi’ne ulaşım sağlayabilir, ve tepeye giderken de muhteşem manzara ile baş başa kalabilirsiniz. Pierre Loti’de birçok restoran bulunmakta ve burada bir kahvaltı keyfi yapmanızın size çok iyi geleceğini düşünüyoruz.
Benzer İçerikler
...
2024 Yılı Trafik Ceza Bedelleri

Bu yazımızda, sizler için 2024 yılı trafik ceza bedellerini derliyoruz.

Devamını Oku >
...
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Ramazan Bayramı Ne Zaman?

Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? Bayramda nereleri gezebilirim? Hepsinin cevabı yazımızda!

Devamını Oku >
Link Kopyalandı