BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul Taksim Araç Kiralama

Taksim, İstanbul’un kalbinin attığı en özel semtlerinden biridir. Böylesine ziyaretçi alan, dinamik ve sevilen bir semt olan Taksim oto kiralama hizmeti açısından da oldukça gelişmiştir. Bu noktada dailydrive Taksim araç kiralama ofisi ile kaliteli hizmeti sizlerle buluşturuyor. Siz de Taksim uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti ile ve Taksim’i keşfetmek istiyorsanız bu yazımız tam da size göre!

dailydrive rent a car Taksim Şubesi: 

Taksim oto kiralama firmaları arasında yer alan dailydrive, birçok farklı araç seçeneğinin olduğu ve modellerini güncel tutan geniş filosu ile Taksim araba kiralama taleplerinize cevap vermeye devam ediyor. SUV kiralama, ekonomik araç kiralama, sedan araç kiralama, hatchback araç kiralama ve ticari araç kiralama gibi taleplerinize rahatlıkla cevap verebilen bir filoya sahip olan dailydrive Taksim şubesi Grand Hyatt Hotel Harbiye Mah. Taşkışla Cad. No:1 Harbiye/Şişli’de bulunmaktadır. Taksim rent a car şubemizden hafta içi her gün saat 08.30 – 20.00, hafta sonları ise 08.30 – 19.00 saatleri arasında uygun fiyatla oto kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şubemize geldiğinizde taleplerinize göre aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, günlük ve haftalık araç kiralama yaparak ekonomik araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir ve yola avantajlı çıkabilirsiniz. Taksim rent a car hizmetleri haricinde araç kiralama yapabileceğiniz tüm dailydrive ofislerini görüntülemek için lütfen tıklayın.

Taksim Gezi Rehberi:

İstanbul’un en özel ve sembol semtlerinden olan Taksim’e geldiğinizde bu 4 noktaya uğramadan dönmeyin!

  • Galata Kulesi: Galata Kulesi İstanbul denince akla gelen ilk noktalardan biridir. Yıllardır İstanbul’un siluetinde bir yıldız gibi parlayan Galata Kulesi’ne çıkarak keyifli dakikalar geçirebilir ve bu güzel şehri kuşbakışı olarak görebilirsiniz.
  • Fransız Sokağı: Şık konseptli birçok kafeyi içerisinde barındıran Fransız Sokağı, Taksim’in en sevilen noktalarından birisidir. Romantik bir akşam yemeğine çıkmayı düşünüyorsanız aklınıza Fransız Sokağı’nı getirmeyi unutmayın.
  • Terkos Pasajı: Alışveriş severleri de unutmadık. Her çeşit ürünü bulabileceğiniz ve şehrin dinamizmine ortak olabileceğiniz bir nokta olan Terkos Pasajı’na giderek alışveriş yapmayı unutmayın!
  • Çiçek Pasajı: Çeşitli restoranları ve muhteşem konseptiyle Çiçek Pasajı, Taksim’in sembollerinden biridir. Nostaljik ambiyansın, nostaljik müzikler ile harmanlandığı Çiçek Pasajı’nda keyifli vakit geçirebilir ve birbirinden leziz yemekleri deneyimleyebilirsiniz.
Benzer İçerikler
...
4 Gün İzinle 27 Gün Tatil Yapmak 2024'te Mümkün!

2024 yılı takvimine göre, 4 gün izin alarak 27 gün tatil yapabilirsiniz. Nasıl mı? Detaylar bloğumuzda!

Devamını Oku >
...
Kışın Şehrin Dışına Çıkmadan İstanbul’dan Uzaklaşmanızı Sağlayacak Mekân Önerileri

Kapadokya’da sonbahar balon uçuşları için en çok tercih edilen mevsimlerden biri haline geldi.turist akınına uğrayan bölgede…

Devamını Oku >
...
İstanbul Kadıköy Acıbadem Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Kadıköy Acıbadem araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
Link Kopyalandı