BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul Yenibosna Araç Kiralama

Yenibosna, İstanbul’un her geçen gün büyüyen ve hareketlenen semtlerinden biridir. Bu büyüme ve hareketlenmeye paralel olarak Yenibosna oto kiralama hizmeti açısından da hareketlenme başlamıştır. Bu noktada dailydrive Yenibosna araç kiralama ofisi ile sizlere kaliteli hizmet vermek için açılmıştır. Siz de Yenibosna uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti kullanmak ve İstanbul’u keşfetmek için ipuçları arıyorsanız bu yazımız tam da size göre!

dailydrive rent a car Yenibosna Şubesi: 

Yenibosna oto kiralama firmaları arasında yer alan dailydrive, her segmentten aracın olduğu ve sürekli kendini güncelleyen dinamik filosu ile Yenibosna araba kiralama taleplerinize cevap vermeye devam etmektedir. SUV kiralama, ekonomik araç kiralama, sedan araç kiralama, hatchback araç kiralama ve ticari araç kiralama gibi taleplerinize rahatlıkla cevap verebilen bir filoya sahip olan dailydrive Yenibosna şubesi NEF 22 Ataköy 7-8-9-10, D-100 Güney Yanyolu, Kat: B-0 No: B-20 34158’de bulunmaktadır. Yenibosna rent a car şubemizden hafta içi her gün saat 08.30 – 20.00, hafta sonları ise 08.30 – 19.00 saatleri arasında uygun fiyatla oto kiralama hizmeti alabilirsiniz. Şubemize geldiğinizde taleplerinize göre aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, günlük ve haftalık araç kiralama yaparak ekonomik araç kiralama hizmetlerimizden faydalanabilir ve yola avantajlı çıkabilirsiniz. Yenibosna rent a car hizmetleri haricinde araç kiralama yapabileceğiniz tüm dailydrive ofislerini görüntülemek için lütfen tıklayın.

 

İstanbul’u Keşfetmek İçin İpuçları:

İstanbul, Türkiye’nin en kalabalık şehridir. Böylesine bir güzelliği keşfederken hiçbir noktayı atlamamak için bazı ipuçlarını uygulamanız yararlı olabilir:

  • Sosyal medyadan etkinlik sayfalarını takip edin: İstanbul’un hareketliliğine yetişebilmek ne mümkün. Biz evimizde dinlenirken bir yerlerde çok ünlü bir sanatçı konser veriyor ya da uzun zamandır beklediğiniz bir sergi başlamış olabilir. Hayatı kaçırmamak için etkinlikler hakkında bilgi veren sayfaları ve blog sitelerini takip edebilirsiniz.
  • Semtlerdeki meşhur detayları öğrenin: Bir geziden tam verim alabilmek için gitmek istediğiniz semti önceden araştırın. Meşhur yemeklerini, ünlü kafelerini ve yürüyüş noktalarını öğrenin ki “ben bu semti avcumun içi gibi bilirim” diyebilesiniz!
  • Müze Kart çıkartın: İstanbul gibi buram buram tarih kokan bir şehirde yaşıyorsanız mutlaka bir müze kartınız olsun. Hem kültürlenmek hem de bir süreliğine de olsa geçmişte yaşayabilmek için müze kart oldukça iyi bir tercih.
Benzer İçerikler
...
Trafik Cezaları Yönetmeliğinde Güncelleme

25 Aralık 2020 tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelik ile trafik cezalarında yeni bir dönem başlıyor.

Devamını Oku >
...
İstanbul Yenibosna Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Yenibosna araç kiralama hakkında bilgiler ve ipuçları sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Kışın Şehrin Dışına Çıkmadan İstanbul’dan Uzaklaşmanızı Sağlayacak Mekân Önerileri

Kapadokya’da sonbahar balon uçuşları için en çok tercih edilen mevsimlerden biri haline geldi.turist akınına uğrayan bölgede…

Devamını Oku >
Link Kopyalandı