BLOG
Paylaş
Paylaş
Kurban Bayramı Ne Zaman?

Hepimizin beklediği Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Her bayramda olduğu gibi akıllarda Kurban Bayramı kaç gün, Kurban Bayramı arifesi hangi gün, Bayram tatili kaç gün, 2023 Kurban Bayramı ne zaman ve 2023 Kurban Bayramı kaç gün gibi sorular canlanmaya başladı.

Bu yazımızda Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, Kurban Bayramı ne zaman bitiyor gibi sorularınıza cevap veriyoruz ve Kurban Bayramı’nda gezilecek 3 muhteşem yer tavsiyesinde bulunuyoruz!

2023’te Kurban Bayramı arifesi 27 Haziran Salı gününe denk geliyor. Arife gününü takiben 28-29-30 Haziran ve 1-2 Temmuz tarihleri 2023 Kurban Bayramı günlerini oluşturacak. Kurban Bayramı ile çalışan kişiler toplam 5 gün tatil yapabilirler. Eğer isterseniz 24-25 Haziran hafta sonu günlerini ve 26 Haziran Pazartesi ve yarım gün olan 27 Haziran Salı arife gününü de dahil ederek tatilinizi 9 güne uzatabilirsiniz. Devlet memurları için ise bayram tatili 24 Haziran – 3 Temmuz arası toplam 9 gün sürecek. Ancak hatırlatmakta fayda var Kurban Bayramı Tatil rezervasyonu, Kurban Bayramı Otel rezervasyonu, Kurban Bayramı araç kiralama gibi taleplerinizde erkenden rezervasyon yapmak, artan taleplere karşı sizi avantajlı duruma getirecektir.

 Siz de dailydrive’ın en yeni modellerden oluşan filosundan dilediğiniz aracı kiralayabilir ve tatil deneyiminizi daha üst seviyeye taşıyabilirsiniz!  

 

Kurban Bayramı’nda Gezilebilecek 3 Yer:

 

  • Muğla: Bodrum ve Marmaris ülkemizin gözde tatil beldelerini içerisinde bulunduran Muğla, yaz mevsimine denk gelen Kurban Bayramı için çok iyi bir seçenek olacaktır. Konforlu otelleri, Ege konseptinde yazlık evleri, sessiz koyları ve leziz yemekleri ile Muğla’yı ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.
  • Salda Gölü: Burdur’da yer alan dünyaca ünlü Salda Gölü, Kurban Bayramı’nda doğa ile iç içe olmak isteyenler için kusursuz bir tercih. Buraya geldiğinizde çevre yörenin konseptine uygun pansiyonlarda veya otellerde konaklayarak huzur dolu bir bayram geçirebilirsiniz.
  • Ayder Yaylası: Rize’nin gözbebeği, ülkemizin oksijen kaynağı Ayder Yaylası’nda yaz sıcaklarından bir nebze olsun daha uzak ve ferah bir tatil geçirebilirsiniz. Yemyeşil manzarası, lezzetli mutfağı ve şehir hayatının yoruculuğundan uzak sakinliği ile Ayder Yaylası’nda bir tatil size çok iyi gelecek.
Benzer İçerikler
...
Gezinizi Benzersiz Bir Deneyime Dönüştürmek İçin İpuçları

Herkesin dönem dönem kendisini şehir dışına atası ve olduğu yerden uzaklaşası gelir.

Devamını Oku >
...
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
İstanbul Kadıköy Acıbadem Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Kadıköy Acıbadem araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
Link Kopyalandı