BLOG
Paylaş
Paylaş
Ramazan Bayramı Ne Zaman?

Mübarek Ramazan Ayı geldi çattı. Her Ramazan’da olduğu gibi akıllarda Ramazan Bayramı kaç gün, Ramazan Bayramı arifesi hangi gün, Bayram tatili kaç gün, 2023 Ramazan Bayramı ne zaman ve 2023 Ramazan Bayramı kaç gün gibi sorular canlanmaya başladı.

 Bu yazımızda Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor, Ramazan Bayramı ne zaman bitiyor ve okullar bayramda kaç gün tatil gibi sorularınıza cevap veriyoruz ve Ramazan Bayramı tatilinde gezilecek 3 muhteşem yer tavsiyesinde bulunuyoruz!

 2023’te Ramazan Bayramı arifesi 20 Nisan tarihine denk geliyor. Arife gününü takiben 21,22,23 Nisan tarihlerinde 2023 Ramazan Bayramı günlerini oluşturacak. Çalışan kişiler ve öğrenciler 20 Nisan tarihinde yarım gün izin alarak bayramda 4 gün tatil yapabilirler. Ancak hatırlatmakta fayda var Ramazan Bayramı Tatil rezervasyonu, Ramazan Bayramı Otel rezervasyonu, Ramazan Bayramı araç kiralama gibi taleplerinizde erkenden rezervasyon yapmak, artan taleplere karşı sizi avantajlı duruma getirecektir.

 Ramazan Bayramı Gezi Önerileri:

 

  • Muğla - Akyaka: Ege’nin İncisi Muğla’da bulunan Akyaka, cam gibi şeffaf denizi, muhteşem doğası ve lezzetli Ege Mutfağı ile harika bir seçim. Akyaka’da bulunan Azmak nehrinde ve çevre koylarda tekne ile gezintiler yapabilir, suyun üzerine kurulmuş olan Ege restoranlarında lezzetli tatlar deneyimleyebilirsiniz.
  • Ankara – Kızılcahamam: Şifalı termal suları, sakin ortamı ve görsel şölen sunan doğası ile Kızılcahamam, hem tatil yapmak hem de şifa bulmak isteyenler için bire bir.
  • Karadeniz Yaylaları: Türkiye’nin akciğeri olarak tanımlayabileceğimiz yeşillik içerisinde bir yerleşim yeri olan meşhur Karadeniz Yaylaları size unutulmayacak bir deneyim yaşatabilir. Yemyeşil doğası, şelaleleri ve tamamı organik besinleri ile Karadeniz Yaylaları’na çeşitli turlara katılarak gidebilir ve 3-4 gün içerisinde tüm Karadeniz’i gezebilirsiniz.
Benzer İçerikler
...
2024 Yılı Trafik Ceza Bedelleri

Bu yazımızda, sizler için 2024 yılı trafik ceza bedellerini derliyoruz.

Devamını Oku >
...
4 Gün İzinle 27 Gün Tatil Yapmak 2024'te Mümkün!

2024 yılı takvimine göre, 4 gün izin alarak 27 gün tatil yapabilirsiniz. Nasıl mı? Detaylar bloğumuzda!

Devamını Oku >
...
Kışın Şehrin Dışına Çıkmadan İstanbul’dan Uzaklaşmanızı Sağlayacak Mekân Önerileri

Kapadokya’da sonbahar balon uçuşları için en çok tercih edilen mevsimlerden biri haline geldi.turist akınına uğrayan bölgede…

Devamını Oku >
Link Kopyalandı