BLOG
Paylaş
Paylaş
En İyi Bisiklet Rotaları

EN İYİ BİSİKLET ROTALARI

 

Doğayı ve şehrin kalabalığı ile iç içe olmayı seven pedal tutkunları için en iyi bisiklet rotalarını araştırdık. Pedal çevirmenin ve özgürlüğün doyasıya yaşanabileceği bu güzel rotalar sayesinde kilometrelerce yol yapabilmek mümkün.

 

 

Ortaköy

 

Türkiye’de Bisikletin verdiği özgürlüğü doya doya yaşayacağımız binlerce rota var. Ancak İstanbul’un kalabalığından kopmadan temiz havanın tadını çıkarmak isterseniz Ortaköy- bebek sahili sizin için doğru bir tercih olacaktır. Hem denizin hem de temiz havanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

 

Polonezköy

 

Şehir kalabalığından biraz uzak kalmayı, engebeli yollarda aksiyonlu bisiklet kullanmayı sevenlerdenseniz ve bir dağ bisikletiniz varsa rotanız için en uygun yerlerden biri de Polonezköy olacaktır. İstanbul’dan ulaşımınızı rahatlıkla gerçekleştirebilir ve sessiz doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Fenerbahçe – Maltepe

 

İstanbul’un Anadolu yakasının pedal çevirmeye uygun en gözde yerlerinden biri olan Fenerbahçe. Bisikletiniz için kurgulanan kusursuz bir yol ile hafta sonu güneşinin tadını çıkarmak mümkün. Fenerbahçe sahilinden Maltepe’ye kadar huzurlu bir yolculuk sizi bekliyor.

 

Fethiye

 

Özellikle yaz aylarında doğa ile iç içe tatil yapmayı sevenlerdenseniz, Fethiye ilçesinin Babadağ bölgesinde muhteşem bir manzaraya eşlik ederek, kendinize keyifli bir sürüş rotası belirleyebilirsiniz. Dağ yoluna olan girişte sizleri dik yokuşların karşılamasıyla birlikte, zirveye ulaştığınızda eşsiz bir manzaranın keyfini sürmeye başlayabilirsiniz.

 

İzmir

 

Kozmopolit şehirler arasında bisiklet sürüşüne en uygun şehirlerden biri de güzeller güzeli İzmir’dir. Birçok ormanlık alanı ve tırmanış rotaları sayesinde bisiklet sürmeyi sevenler için çok fazla alternatif sunuyor. Karaburun’un sessizliği ile huzur bulacağınız bir rota ile güne sakin bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

Doğanın tüm güzelliklerini Türkiye’nin her bir köşesinde doya doya yaşayacağınız ve keyifli bir gün geçirebileceğiniz binlerce rota arasından sadece birkaçı ile örneklendirdik. Doğanın tüm güzellikleri sizinle olsun.

Benzer İçerikler
...
İstanbul Kadıköy Acıbadem Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Kadıköy Acıbadem araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Kurban Bayramı Ne Zaman?

Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Bayramda nereleri gezebilirim? Hepsinin cevabı yazımızda!

Devamını Oku >
...
İstanbul Taksim Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Taksim araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
Link Kopyalandı