BLOG
Paylaş
Paylaş
İstanbul'a Yakın Kayak Merkezleri

Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’dan hafta sonu kaçamakları veya hafta içiyle birleştirilebilecek uzun kış tatilleri için seçenekleri derledik. Özel aracınızla veya İstanbul araç kiralama ile gidebileceğiniz kayak merkezleri işte aşağıda:

  • Kartepe Kayak Merkezi

Kartepe, Kocaeli ilçesine bağlı bir kayak merkezi. İstanbul’a en yakın olan ve en kısa sürede ulaşabileceğiniz Kartepe’ye günübirlik seyahatler bile yapabilirsiniz. dailydrive Maltepe ofisinden tam olarak 84 kilometre uzaklıktaki Kartepe’ye 1 saat 10 dakika içinde gidebilirsiniz.

  • Uludağ

Bursa’ya bağlı ülkemizin en popüler kayak merkezlerinden biri olan Uludağ ise başka bir alternatif olarak göze çarpıyor. Uludağ’da birçok pist ve otel bulunmaktadır. Günübirlik gidebileceğiniz veya birkaç gece kalabileceğiniz Uludağ tatilinizde Bursa’ya uğrayarak İskender de yiyebilirsiniz! Maltepe ofisimizden 139 kilometre uzaklıktaki Uludağ’a 1 saat 43 dakikada gidebilirsiniz.

  • Kartalkaya

Son yılların popülerleşen kayak merkezlerinden olan Kartalkaya ise Bolu’ya bağlı bir kış turizm noktası. 2000 metre yüksekte bulunan oteller ve pistler ile yeri ve yabancı turistin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

 

Gezinizi benzersiz bir deneyime dönüştürmek için tavsiyelerimizi okumanızı rica ederiz. Ayrıca, araç kullanarak gideceksenis trafik kurallarına uymanızı ve 2021 yılı trafik cezalarını öğrenmek için yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Benzer İçerikler
...
Trafik Cezaları Yönetmeliğinde Güncelleme

25 Aralık 2020 tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelik ile trafik cezalarında yeni bir dönem başlıyor.

Devamını Oku >
...
4 Gün İzinle 24 Gün Tatil Yapabilmek 2023'te Mümkün!

2023 yılı takvimine göre, 4 gün izin alarak 24 gün tatil yapabilirsiniz. Nasıl mı? Detaylar yazımızda!

Devamını Oku >
...
En İyi Bisiklet Rotaları

Bazı bisiklet rotalarını sizin için hazırladık.

Devamını Oku >
Link Kopyalandı