BLOG
Paylaş
Paylaş
4 Gün İzinle 24 Gün Tatil Yapabilmek 2023'te Mümkün!

Tatil yapmayı kim sevmez ki? Özellikle uzun soluklu tatiller hepimize toparlanmak ve sorumluluklarımıza daha motive olmuş, dinlenmiş şekilde geri dönebilmemiz için olanak tanır. 2023 bu açıdan önemli tatil fırsatlarıyla beraber geliyor. Bu yazımızda, sizler için 2023 yılının resmi tatil günlerini ve tatilinizi uzatabilmeniz için bazı ipuçlarını derliyoruz!

2023’ün ilk bayramı olan Ramazan Bayramı, 21 Nisan Cuma – 23 Nisan Pazar günleri arasında kutlanacak. Bu süreçte, bayram arifesi olan 20 Nisan Perşembe günü yarım gün izin alarak 4 günlük bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yaz mevsimine bir kala Mayıs ayı, sıcak havaları ve sizleri sevindirecek tatil fırsatlarını beraberinde getiriyor. İlk olarak 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü, Pazartesi gününe denk geliyor. 29 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Pazar günleri ile birleştirildiğinde 3 günlük bir tatil yapabilmeniz mümkün.

Mayıs ayının diğer bir tatil fırsatı da 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı ile beraber bizlerle buluşacak. Cuma günü kutlanacak olan Milli Bayram, 20 Mayıs Cumartesi ve 21 Mayıs Pazar günleri ile birleştiğinde 3 günlük bir tatil yapabilirsiniz.

Yılın en uzun tatili Kurban Bayramı’nda bizlerle buluşacak. 27 Haziran Salı günü bayram arifesi ile başlayacak olan Kurban Bayramı, 1 Temmuz Cumartesi gününe kadar devam edecek. 24-25 Haziran Cumartesi ve Pazar günleriyle de birleşen süreç, 26 Haziran Pazartesi günü tam ve 27 Haziran Salı günü yarım gün olmak üzere izin alınmasıyla beraber tatilinizi 9 güne kadar uzatacak.

Listemizin son tatili olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Çarşamba gününe denk geliyor. 1 günlük resmi tatil öncesinde veya sonrasında alınabilecek 2 günlük izinler tatilinizi 5 güne kadar uzatmanıza olanak sağlayabilir.

Siz de 2023’te resmi tatiller için planlarınızı önceden yaparak, araç veya karavan kiralamak için rezervasyon yapabilir ve otellerden daha ekonomik fiyata yer ayırtabilirsiniz. Araç veya karavan kiralama talepleriniz varsa sitemiz üzerinden talep edilen tarihler için sorgulama yapabilir, eğer sonuç alamazsanız info@dailydrive.com.tr ’den veya 0850 360 10 10’dan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Benzer İçerikler
...
İstanbul'a Yakın Kayak Merkezleri

Kış turizmin olmazsa olmazı kayak yerlerini sizin için derledik.

Devamını Oku >
...
İstanbul Taksim Araç Kiralama

Bu yazımızda sizlere İstanbul Taksim araç kiralama hakkında bilgiler ve bir gezi rehberi sunuyoruz!

Devamını Oku >
...
Covid-19 Sonrası Araç Kiralama

Koronavirüs salgını sonrası güvenilir ulaşım trendleri arasında araç kiralama yer alıyor.

Devamını Oku >
Link Kopyalandı